Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Improving ergonomics through multi-professional cooperation in the food industry

Woensdag, 20 juli 2022 11:11
Improving ergonomics through multi-professional cooperation in the food industry

In 2014, the factory’s management team initiated an investigation into sick leave. Musculoskeletal disorders (MSDs) were found to be the main reason for absenteeism. Therefore, management decided to make a determined effort to improve ergonomics.

At the factory, the employees do shift work. Most production work involves lifting heavy sacks and boxes and pushing and dragging packages. These tasks are associated with awkward working postures and repetitive strain.

Employees often work in hot and damp conditions and in a noisy environment. Identified stress factors also include the constant need for monitoring and repeated interruptions.

READ more about this case study

Belangrijke wijziging voor toestemming voor cookies voor Advertenties en Social Media. Bekijk wat wij gebruiken als we de cookie plaatsen op onze cookie statement pagina.

Als je niet wil dat jouw internetgedrag voor deze doeleinden gebruikt wordt, wijzig dan de Cookie-instellingen.

Instellingen aanpassen