Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

WTC Rotterdam ondergaat upgrade

Vrijdag, 10 maart 2017 01:15
WTC Rotterdam ondergaat upgrade
WTC Rotterdam ondergaat momenteel een upgrade waarbij op cosmetisch, klimaat-technisch en duurzaam vlak diverse verbeteringen worden doorgevoerd. De eerste drie verdiepingen van de 90 meter hoge grijsgroene glazen toren (23 etages, met panoramisch uitzicht) zijn inmiddels gerenoveerd.

Bouwinvest REIM is sinds 2015 eigenaar van World Trade Center Rotterdam. WTC Rotterdam is een multifunctioneel kantoorgebouw in het hart van Rotterdam waarin het (inter)nationale bedrijfsleven, horeca en een groot convention center samenkomen in een uniek, historisch en hoogwaardig gebouw.

Industriële vloeren
In de monumentale gedeelte zijn er  hoogwaardige gerenoveerde industriële vloeren beschikbaar. De vernieuwde vloeren zijn voorbereid op verhuur van 80 tot 1.000 m2, of een veelvoud hiervan en trekken al veel belangstelling. De eerste partijen hebben inmiddels hun intrek genomen en diverse gesprekken zijn in afrondende fase. De belangen van Bouwinvest worden bij de totstandkoming van huurovereenkomsten behartigd door Cushman & Wakefield, Ooms en JLL. Het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. heeft het afgelopen jaar in het WTC Rotterdam diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen en een aantal uitbreidingen op bestaande huurovereenkomsten gesloten. Het totaal van de transacties in 2016 bedraagt circa 5.000 m2. Ook het Business Center binnen het gebouw is populair; in 2016 vond er nagenoeg een verdubbeling plaats van het aantal (internationale) gebruikers van de flexibele kantooromgeving.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten