Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

ProRail ontvangt certificaat voor aanbesteden

Dinsdag, 22 augustus 2017 01:43
ProRail ontvangt certificaat voor aanbesteden


ProRail heeft het Good Procurement Practice certificaat ontvangen. Dat houdt in dat de aanbestedingspraktijk van ProRail voldoet aan de norm van het Nederlands Normalisatie Instituut. Het certificaat helpt ProRail bij de ambitie om een zo goed mogelijke opdrachtgever te zijn.


Het Good Procurement Practise certificaat is een driejarig keurmerk dat bedrijven krijgen als ze zo zijn ingericht dat er rechtmatig wordt aanbesteed en dat het Nederlandse aanbestedingsbeleid wordt nageleefd. ProRail kreeg daarnaast nog een bijzondere vermelding voor Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden. Belangrijk daarbij was de mate van veiligheid en duurzaamheid, maar ook de mate waarin ProRail in het aanbestedingsproces werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ambitie

Veel prestaties van ProRail zijn tot stand gekomen in een samenwerking met partners en leveranciers, stelt de spoorvervoerder. De organisatie geeft aan te streven naar het zijn van een betrouwbare, aanspreekbare en inspirerende opdrachtgever. Doordat ze nu het Good Procurement Practice certificaat hebben ontvangen, hebben ze het gevoel dat er een basis is ontstaan om die ambitie te realiseren.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten