Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

NVDO Vacature alert: Junior Operator

Zaterdag, 21 april 2018 03:31
NVDO Vacature alert: Junior Operator

NLR heeft voor haar locatie in Marknesse een vacature voor een
Junior Operator

 
Gezocht! Een startende operator binnen een gemixt materiaalkundig en mechanisch laboratorium. Ben jij de persoon die kan aanpakken/sleutelen en rekening houdt met regels en veiligheid (“de praktijk”). Ben jij de persoon die testopdrachten in een tekst of tekening doorziet (“de theorie”)? De persoon die vervolgens, vaak in teamverband, die testopdrachten gebruiksklaar weet te maken en die vervolgens telkens nauwgezet uitvoert?

Ben jij klaar voor die uitdaging waarbij je on-the-job wordt begeleid met goede opleidingsmogelijkheden en ook veel verantwoordelijkheid krijgt?

 
Over de functie van Junior Operator

Als junior operator prepareer je (mechanisch/chemisch) en onderzoek je metallografische doorsneden. In teamverband werk je aan het opstellen, monteren, configureren van testopstellingen. Je stelt onderzoeksobjecten bij schade –en ongevallen onderzoeken veilig en demonteert ook onderzoeksobjecten. Je verwerkt en rapporteert de resultaten van experimenten. Samen met collega’s voer je werkzaamheden in projectverband uit.
het dienstverband bedraagt 40 uur per week.

 

Als Junior Operator breng je mee:
-
MBO opleiding Materiaalkunde of Werktuigbouw (met diepgang in materiaalkunde);

- Enige praktische ervaring met materiaalkundig werk;

- Klusvaardigheid en een doe-mentaliteit;

- Meerdere opgaven parallel kunnen uitvoeren;

- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;

- Een deskundige en open houding richting klanten en collega’s;

- Teamgeest en een grote mate van zelfstandigheid;

- Interesse in fotografie is een pre.

 

Wat biedt NLR jou?

- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volop ontwikkelmogelijkheden, ruimte voor werk-privé balans, solide 
pensioenregeling, tegemoetkoming kosten zorgverzekering;

- Diverse opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied;

- Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving;

- Een werkterrein met veel marktpotentie, zowel nationaal als internationaal;

- Informele cultuur met ruimte voor eigen initiatief, waarin resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn.

 

Jouw nieuwe werkomgeving

NLR, dedicated to innovation in aerospace, is hèt centrum in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. We doen onderzoek naar veiliger, milieuvriendelijker en efficiënter vliegverkeer. NLR heeft twee vestigingen: Amsterdam en Marknesse. Onze vestiging in Amsterdam is recent gerenoveerd en in Marknesse is een prachtig nieuw gebouw gerealiseerd volgens het concept van Het Nieuwe Werken. Bij elkaar werken er 600 gedreven professionals; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen.

 

De afdeling “Testen en Evalueren” (AVTH) test en evalueert materialen en constructies voor de militaire- en civiele luchtvaart, defensie en de industrie. Het testen en evalueren bestaat o.a. uit niet-destructief onderzoek, schadeonderzoek, materiaalkwalificaties, en testen van vliegtuigcomponenten en -constructies op ware grootte. We zien onszelf als de ”One-stop-shop for Non-Standard-testing”. De vacature heeft een vrij brede focus. Enerzijds is er de focus op materiaalkundig werk: maken van preparaten, waarbij fijnmechanisch gewerkt wordt in combinatie met chemische werkzaamheden, zoals etsen. Anderzijds zijn er (mechanische) testen van componenten, waar vaak een bijzondere omgeving nagebootst moet worden; vaak corrosief, soms chemisch. Om deze testen mogelijk te maken moeten vaak deze testopstellingen worden bediend en gemonteerd. AVTH opereert in een concurrerend internationaal speelveld.

 

Informatie?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Paul Arendsen, afdelingsmanager Structures Testing & Evaluation, 088- 511 4675, paul.arendsen@nlr.nl

Bezoek natuurlijk ook onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube voor een goed beeld van ons werk.


Solliciteren op de functie van Junior Operator

Solliciteren doe je door te reageren met je cv en motivatie vóór 20 april via de sollicitatiepagina:
http://tracking.adver-online.nl/nlr/junior-operator.html

Een positieve uitkomst van een screening is een voorwaarde voor indiensttreding.

 

De eerste gespreksronde vindt plaats op 2 mei aanstaande!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten