Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Nieuwe experts verkenden BOEI

Donderdag, 10 november 2016 08:58
Nieuwe experts verkenden BOEI

Tijdens deze cursus leerden de cursisten alles over het inzicht in de verschillende asspecten die van belang zijn bij het inzetten van BOEI inspecties. Zij herkennen de toegevoegde waarde van een BOEI inspectie binnen een onderhoudscontract of bij het opzetten en beheren van een meerjarenonderhoudsplanning. Om de assets van gebouwen en haar installaties te borgen en te kunnen monitoren, dient bij aanvang,  tijdens en na afloop van contracten, de technische toestand nauwkeurig vastgesteld te worden. Door intergratie van de vier thema’s wordt een inspectie effectief benut en het aantal inspectiebezoeken sterk gereduceerd.


Van links naar rechts:
Roy van Essen (Fortrus Advies BV), Alexander van der Ham (RET), Pieter Buitelaar (JS Vastgoedmanagement BV), Math Lemmens (NVDO docent), Joop van Hoek (Alewijnse BV), J. Pronk (Pijl Vastgoedonderhoud)

De eerstvolgende cursus wordt gegeven op 16 en 17 mei 2017. Voor meer informatie over de locatie, programma en kosten klikt u HIER.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten