Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Heijmans verzamelt verkeersinformatie via lichtmasten

Vrijdag, 15 september 2017 02:11
Heijmans verzamelt verkeersinformatie via lichtmasten
NVDO Lidbedrijf Heijmans is van start gegaan met groot onderhoud aan de N516 op het traject Zaandam-Oostzaan. De verkeersstroming wordt tijdens de werken verbeterd via het gebruik van mobiele data.Bij meer dan 30.000 motorvoertuigen per etmaal kan de provinciale weg de doorstroming van de voertuigen niet meer aan. Hierdoor is de weg, die bestaat uit twee gescheiden rijbanen met ieder twee rijstroken, aangemerkt als knelpunt binnen de provincie. De reconstructie is zodoende nodig voor verbetering van de verkeerscapaciteit en veiligheid van de N516. Het project, met een contractwaarde van 4 miljoen euro is naar verwachting begin 2018 afgerond.


Het project omvat onder andere groot onderhoud, het verbreden van kruisingen en het vervangen van de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en een duikerbrug. Tijdens de werkzaamheden worden de masten van de openbare verlichting benut voor het plaatsen van een radarsensoren. Aanvullend worden verkeersdata uit de verkeerslichten en de toeritdoseer-installaties bij de snelwegen gecombineerd tot een slim verkeerssysteem.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten