Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Dow Contractor Awards voor Kaefer en Bilfinger ROB

Zaterdag, 29 april 2017 09:58
Dow Contractor Awards voor Kaefer en Bilfinger ROB
Recent reikte Dow de jaarlijkse Contractor Awards uit. Deze awards zijn een waardering voor de bijdrage van de Verenigde Maintenance Partners aan de veiligheid en innovatie bij Dow in Terneuzen. Kaefer ontving de award voor de beste bijdrage aan het EH&S jaarprogramma. De samenwerking tussen Kaefer en Bilfinger ROB werd beloond met de Innovatie Award en Bilfinger ROB werd onderscheiden voor de beste overall prestatie.
Veilig en innovatief onderhoud is van groot belang voor Dow’s concurrentiekracht. De onderhoudsbedrijven bij Dow, De Verenigde Maintenance Partners (VMP), zijn daarbij een essentiële schakel. Door de jaarlijkse uitreiking van de contractor awards zet Dow deze bijdrage extra in de spotlight. De jaarlijkse uitreiking is bovendien een moment om met de leiding van de onderhoudsbedrijven het gesprek aan te gaan over het gezamenlijk versterken van veiligheid in de keten.

Contractor Award winnaars 2016
Dow reikte drie awards uit voor respectievelijk de beste veiligheidsprestatie, de beste innovatie en de beste overall prestatie. De award voor de beste veiligheidsprestatie ging naar steigerbouw- en isolatiebedrijf Kaefer. De Innovatieaward ging naar Kaefer en Bilfinger ROB die gezamenlijk een interactieve trainingsstraat ontwikkelden. In deze simulatiestraat worden contractoren getraind om werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te voeren volgens Dow’s procedures. De award voor de beste overall prestatie ging naar Bilfinger ROB. Bilfinger ROB is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het vlak van fabricatie en montage van leidingsystemen en fornuizen voor de (petro-)chemische industrie en de energiesector.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten