Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

7 februari 2018: NVDO over “Ultrasoon; metingen, technieken en processen”

7 februari 2018: NVDO over “Ultrasoon; metingen, technieken en processen”

Het NVDO InspectiePlatform en de NVDO Sectie Techniek organiseren op woensdag 7 februari 2018 een bijeenkomst bij Inspectation, onderdeel van VolkerRail, in Utrecht.

 

Het innovatieve thema van deze bijzondere middag is:

 

Ultrasoon; metingen, technieken en processen”

 

Ultrasoon geluid is een hoge frequente geluidstrilling die op efficiënte wijze en voor verschillende doel-einden kan worden ingezet. Ultrasoon geluid wordt onder meer toegepast in fabrieken en laboratoria, voor onder andere inspecties en reinigingsprocessen. Tijdens deze bijeenkomst duiken we in de wereld van Ultrasoon Metingen en gaan we in op alle mogelijkheden, technieken en processen.  

 

De volgende sprekers delen graag hun kennis met u!

 

Jan Huiskes, Manager meetdienst / Manager flexinspect, Inspectation

“Introductie & Innovaties”

Inspectation is een  meet en inspectie bedrijf dat wil doorgroeien naar een marktleider in meten, inspecteren en data verzamelen. Jan vertelt u hier graag alles over en laat graag de nieuwste innovatie op ultrasoon gebied aan u zien.

 

Ger de Vries, Systems Engineer, NS

“Ultrasoon Onderzoek bij NS”

Tijdens deze presentatie neemt Ger u mee in de wereld van Ultrasoon Inspecties bij treinen. Ultrasoon staat bij NS nog in de kinderschoenen, hoe wordt daar de introductie van de techniek ervaren? Ger vertelt u hier graag alles over en staat open voor uw visie en ervaringen.

 

Frans Tollenaar, Managing Director, Inspection Technology Europe
 “Ultrasoon dikte meten”

Frans is van origine gediplomeerd elektronicus en deelt met 38 jaar (internationale) projectervaring in ultrasoon meettechnieken graag zijn kennis met u! Hij vertelt u alles op het gebied van ultrasoon wanddiktemeten bij onderhoudswerkzaamheden van leidingen, vaten en andere constructies. Dit houdt o.a. in de controle op wanddikteafname door inwendige en uitwendige slijtage en corrosie. De invloed van coatinglagen bij het meten en andere potentiele gevaren voor foutmetingen. Een leerzaam verhaal!

 

-     U kunt deze middag verschillende meetapparatuur bekijken

-     U gaat naar huis met een helder inzicht in de mogelijkheden van Ultrasoon

 

Mis het niet!

 

Inspectation, voortgekomen uit onderhoudsaannemer VolkerRail, is een meedenkend no-nonsense bedrijf met een liefde voor technisch onderzoek en innovatieve oplossingen. Hiervoor bieden zij een breed pakket aan van meetdiensten, monitoringsystemen, software, support, onderzoek en advies.

 

Tijd:                         13.30 uur ontvangst

Aanvang:                14.00 uur door de dagvoorzitter

Einde:                       18.00 uur met netwerkborrel

Bestemd voor:      Alle leden van het NVDO Inspectieplatform en Sectie Techniek

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten