Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

18 april 2018: Impact Maintenance met & in een nieuw jasje tijdens Maintenance Gorinchem

18 april 2018: Impact Maintenance met & in een nieuw jasje tijdens Maintenance Gorinchem

De NVDO presenteert met trots haar aanwezigheid tijdens Maintenance, Evenementenhal Gorinchem en nodigt je van harte uit voor de inspirerende sessies “Impact; Maintenance met en in een nieuw jasje”

14.00-14.30 uur; "Het nieuwe onderhoudsbeleid”  

Damon Visser, Owner en Senior Maintenance Consultant ProMaint
Deel 1

Alvorens onderhoudsplannen op basis van een risicoanalyse op te stellen, dient er een onderhoudsbeleid aanwezig te zijn. Het onderhoudsbeleid geeft de acceptatiegrenzen weer per onderhoudsdoelstelling. Het onderhoudsbeleid bepaalt uiteindelijk of het risico van falen van apparatuur en/of installaties acceptabel of onacceptabel is. Dit vormt de onderbouwing voor preventief onderhoud aan apparaten en installaties.

14.30-15.00 uur; “Data Asset Management
Deel 2

Informatiemanagement in alle fasen van de Asset Life Cycle! Informatie speelt een cruciale rol in het engineeren en onderhouden van assets. Damon introduceert u in de wereld van het verzamelen, vastleggen, delen, beheren en analyseren van informatie, zodat u door het slim inrichten van Asset Data Management maximaal presteert in alle fasen van de Asset Life Cycle! Leer van de tips en truuks!

Evenementenhal Gorinchem is van 17 t/m 19 april 2018 hét netwerk- en kennisplatform voor alle spelers uit de industriële onderhoudsbranche. Tijdens de beurs worden de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, inspectie, reparatie, industriële software en IT, plantbeheer,  efficiency consulting, productieveiligheid, technische planning, meet- en controle technologie, hydrauliek, pneumatiek en aandrijving gepresenteerd.

 

Bezoek ook de NVDO- I06.
Let op! Bij uw inschrijving verzorgt de NVDO ook meteen uw registratie als beursbezoeker.

 

Graag bij uw aanmelding vermelden (in het veld opmerkingen) bij welke presentatie(s) u aanwezig bent. Alvast bedankt!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten