Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

17 april 2018: Impact Condition Based Maintenance tijdens Maintenance Gorinchem

17 april 2018: Impact Condition Based Maintenance tijdens Maintenance Gorinchem

De NVDO presenteert met trots haar aanwezigheid tijdens Maintenance, Evenementenhal Gorinchem en nodigt je van harte uit voor de inspirerende sessies “Impact; Condition Based Maintenance”14.30-15.00 uur; “Robotica in de MKB sector”

Egbert-Jan Sol, Directeur programma bureau bij Smart Industry, Nederlands 4e industriële revolutie
Over de gevolgen va digitalisering voor de business en productie processen maar vooral de nodige opleidingen en training van werknemers om volop mee te kunnen doen met de nieuwste technieken zoals robots, maar ook conditioned based maintenance, etc.

15.00-15.30 uur; “Predictive Maintenance”

Marcel Morsing, Founder MaxGrip, MaxGrip

Onder de noemer predictive maintenance is het tegenwoordig mogelijk om met behulp van data analytics te voorspellen wanneer een machine of installatie onderhoud behoeft. Zo kunnen onderhoudskosten worden verlaagd en de beschikbaarheid van machines worden verhoogd. Marcel weet als NVDO Hoofdbestuurder en mede oprichter van MaxGrip als geen ander hoe je predictive maintenance implementeert en wat het op kan leveren.

Evenementenhal Gorinchem is van 17 t/m 19 april 2018 hét netwerk- en kennisplatform voor alle spelers uit de industriële onderhoudsbranche. Tijdens de beurs worden de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, inspectie, reparatie, industriële software en IT, plantbeheer,  efficiency consulting, productieveiligheid, technische planning, meet- en controle technologie, hydrauliek, pneumatiek en aandrijving gepresenteerd.

 


Bezoek ook de NVDO-stand I06.Let op! Bij uw inschrijving verzorgt de NVDO ook meteen uw registratie als beursbezoeker.

 

Graag bij uw aanmelding vermelden (in het veld opmerkingen) bij welke presentatie(s) u
aanwezig bent. Alvast bedankt!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten