Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Innovatie

Nederland versterkt positie als Europees innovatieleider

Nederland versterkt positie als Europees innovatieleider

Nederland heeft zijn positie als innovatief koploper verder versterkt. Uit het vandaag gepubliceerde gezaghebbende European Innovation Scoreboard van de Europese Commissie blijkt dat Nederland ten opzichte van vorig jaar een hogere score noteert op de 27 indicatoren voor innovatiekracht.

Lees verder

's werelds eerste drone-sprong

's werelds eerste drone-sprong

De speciale drone heeft 28 propellers en kan een gewicht tot 200 kilo aan. Waaghals Ingus Augstkalns sprong hangend aan de drone van een zendmast van 330 meter. De drone tilde hem iets omhoog en daarna sprong hij met zijn parachute naar beneden. De drone werd bestuurd door de ceo van Aerones, die dit 'een nieuwe manier van base-jumpen' noemt. Hij kan ook van pas komen tijdens reddingsoperaties.

Lees verder

Verfijn uw zoekopdracht

Selecteer een onderwerp
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten