Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

VolkerRail wint aanbesteding spooronderhoud Amsterdam

Zaterdag, 01 juli 2017 05:02
VolkerRail wint aanbesteding spooronderhoud Amsterdam

NVDO’s Lidbedrijf VolkerRail heeft een contract voor het spooronderhoud in en rond Amsterdam binnengehaald. Dat gebeurde op basis van een aanbesteding door opdrachtgever ProRail. Het gaat om een vijfjarig PGO-contract (Prestatie Gericht Onderhoud) dat op 1 oktober van dit jaar in gaat. Bij PGO-contracten krijgen spooraannemers meer vrijheid om de door ProRail gevraagde prestatie te leveren met het toepassen van eigen methodes. Amsterdam is een complex en belangrijk spoorknooppunt in Nederland, waar nationale en internationale treinen bij elkaar komen.


Spooronderhoud
VolkerRail verzorgt op dit moment al het onderhoud van het spoor bij treinstation Schiphol, Utrecht en Rotterdam. Vanaf oktober 2017 komt Amsterdam daar ook bij.

Proficiat namens jullie branchevereniging, de NVDO!
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten