Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Uw medewerking gevraagd voor het NVDO Onderhoudskompas

Zaterdag, 15 juli 2017 10:22
Uw medewerking gevraagd voor het NVDO Onderhoudskompas


Geachte betrokkenen bij Beheer en Onderhoud/Asset Management

Het NVDO Onderhoudskompas staat weer voor de deur! Daarvoor vragen we graag uw medewerking door het invullen van de jaarlijkse enquête.

 

Het Onderhoudskompas kent de opdeling in vragen ten behoeve van de analyse en trends. Zowel de vragen als de trends zijn opgedeeld in de drie categorieën:

       1. Markt
       2. Prestatie
       3. Personeel


Het invullen van deze enquête duurt, afhankelijk van uw rol binnen het onderhoudsproces, tussen de 20 – 40 minuten. Indien gewenst kunt u het invullen van de enquête over meerdere dagen spreiden.


Graag vragen wij u de enquête uiterlijk 1 juli 2017 in te vullen.

Bij het aanklikken van deze link start de enquête.


Kan de enquête beter door uw collega ingevuld worden? Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit bericht door te zetten? Op deze wijze kunnen wij weer een NVDO Onderhoudskompas aanbieden dat de juiste richting wijst bij de uitvoering van ons vakgebied.

 
Bij voorbaat hartelijk dank voor alle medewerking.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten