Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Subsidieregeling gezond houden werknemers

Vrijdag, 01 september 2017 07:41
Subsidieregeling gezond houden werknemers
Staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt 12,5 miljoen euro beschikbaar voor projecten om werkenden langer gezond en vitaal aan het werk te houden. De aanvraagperiode loopt van 25 september 2017, 09.00 uur, tot en met 13 oktober 2017, 17.00 uur.


Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid voor regio’s en sectoren is dit aanvraagtijdvak  12,5 miljoen euro beschikbaar vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). De subsidiabele kosten bedragen maximaal  500.000 euro, in een samenwerkingsverband kan dit oplopen tot maximaal drie keer dat bedrag. De subsidie bedraagt vijftig procent. De aanvrager die nog geen uitgedacht project heeft over wat te doen om de duurzame inzetbaarheid in de organisatie te vergroten kan op de website van het Agentschap SZW goede voorbeeldprojecten en inspiratiebronnen vinden.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten