Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Scania ondertekent mega contract defensie

Donderdag, 28 september 2017 10:53
Scania ondertekent mega contract defensie
Het is definitief. NVDO Lidbedrijf Scania krijgt het mega contract van defensie. Het gaat om de levering van duizenden vrachtwagens. Scania gaat de komende jaren 2037 vrachtwagens leveren aan defensie. Alle voertuigen zullen geproduceerd worden door Scania Zwolle.


Service logistiek
In het contract is ook een serviceovereenkomst opgenomen waarin Scania en Defensie samenwerken aan het onderhoud aan de voertuigen. Deze serviceovereenkomst heeft een looptijd van tien jaar. Het dealernetwerk van Scania Nederland wordt verantwoordelijk voor de service en het onderhoud. Dit is de grootste defensieorder in de geschiedenis van Scania. De order omvat 2-, 3- en 4-assige 5-, 10- en 15-tons All Wheel drive trucks voor zeer uiteenlopende toepassingen. De order omvat tevens de levering van 185 gepantserde wisselcabines. Alle voertuigen worden uitgerust met een Euro 6 motor. De voertuigen zullen vanaf eind 2018 worden geleverd.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten