Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Registratie Centraal Diploma Register en Overzicht Herstelplan

Vrijdag, 10 februari 2017 09:00
Registratie Centraal Diploma Register en Overzicht Herstelplan
Monteurs die over een geldig bewijs van vakbekwaamheid (Rijkserkend MBO-diploma of een persoonscertificaat volgens ISO 17024) beschikken, zijn eenvoudig terug te vinden in het Centraal Diploma Register (CDR). Met één druk op de knop kan worden gecontroleerd of éen persoonin het bezit is van de juiste papieren. Het CDR is te raadplegen: https://www.vca.ssvv.nl 
De controle via het CDR is belangrijk voor opdrachtgevers en Inspectie SZW, die hierdoor worden ontzorgd. Omdat een aantal bedrijven heeft aangegeven op 1 januari nog bezig te zijn met scholing én examinering, is voor hen een eenmalige uitzondering gemaakt. Tot 13 januari zijn verifieerbare gegevens door hen aangeleverd bij de Stichting Veilig Werken Op Hoogte (SVWOH).

Het betreft namen van organisaties, persoonsnamen, geboortedata, type oudere certificaten en data van cursus én examen, die zijn vervat in het zogenoemde Overzicht Herstelplan. De medewerkers van deze partijen zijn nog niet te traceren in het CDR, maar zijn wél opgenomen in het Overzicht Herstelplan. Het betreft daarbij aanmeldingen van uitzendorganisaties, montagebedrijven, bouwbedrijven, metselbedrijven en ZZP-ers.

Tot 1 april kunnen opdrachtgevers en Inspectie SZW telefonisch met de SVWOH contact opnemen en checken of monteurs zijn opgenomen in het Overzicht Herstelplan. Op het noemen van de naam, zal met “ja” of “nee” worden geantwoord. Na 1 april 2017 vervalt het Herstelplan.

Het Overzicht Herstelplan is telefonisch te raadplegen tijdens kantooruren: 085 3038422
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten