Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

PrestatieManagement centraal op 5 oktober jl.

Donderdag, 06 oktober 2016 11:23
PrestatieManagement centraal op 5 oktober jl.

In de samenwerking tussen partijen zorgt de juiste verhouding tussen strategie, KPI’s en gedrag voor de beste prestaties. Maar wat is die juiste verhouding? Tussen sectoren en zelfs tussen bedrijven is daar een ander antwoord op. Het hangt vooral af van het gezamenlijke doel dat wordt nagestreefd. Wat is het doel en hoe blijf je On Target? 

Dat en meer stond centraal op 5 oktober jl. tijdens het jaarlijkse Suto Congres in Maarssen. Dagvoorzitters  Piet van der Linden (Suto) en Mark Oosterveer (Industrielinqs) openden het goed bezochte congres waar de wetenschappelijke benadering en praktische verhalen elkaar afwisselden om On Target te komen. Basis voor het congres is uiteraard de Suto Benchmark. We spreken van de grootste Benchmark in haar soort!   Je kan het niet meer alleen, je moet samen leren en delen. Wat zijn de risico’s, wat is de juiste verbinding? Als het allemaal klopt, gaan we kijken naar de output. Hoe effectief en inventief is Nederland nu? En in hoeverre is innovatie in ons beleid opgenomen?

Lees het HIER

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten