Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

NVDO Leden betrokken bij nieuwe pier en terminal

Dinsdag, 05 september 2017 08:34
NVDO Leden betrokken bij nieuwe pier en terminal
Schiphol betrekt Mace, Arcadis, Royal HaskoningDHV en AECOM DVP bij het bouwmanagement van de nieuwe pier en terminal. Deze zullen ruimte voor 14 miljoen extra reizigers per jaar bieden. 

Schiphol breidt onder de naam ‘Capital Programme’ de luchthaven de komende jaren flink uit met een nieuwe pier (2019) en nieuwe terminal (2023). De uitbreiding is nodig voor de versterking van de concurrentiepositie van de Mainport Schiphol, om mee te groeien met de groei van de luchtvaart en om de positie van ‘preferred airport’ bij zowel luchtvaartmaatschappijen als reizigers verder te ontwikkelen. 

Het Capital Programme is een complex en ambitieus project. Onder meer doordat de ruimte op Schiphol beperkt is en de luchthaven tijdens de bouw volledig in gebruik blijft. Om deze redenen wordt het huidige projectteam versterkt. Mace en Arcadis nemen het project- en bouwmanagement van zowel de nieuwe pier als terminal voor hun rekening. Royal HaskoningDHV wordt verantwoordelijk voor het projectmanagement voor alle verbouwingen aan landzijde en AECOM DVP wordt projectmanager voor de gehele logistiek van de nieuwbouw. 
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten