Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

NVDO Jaarbijeenkomst 'Maintenance ontmoet Service Logistiek' 24 november a.s.

Zondag, 26 november 2017 10:04
NVDO Jaarbijeenkomst 'Maintenance ontmoet Service Logistiek' 24 november a.s.
Met groot plezier nodig ik u van harte uit voor de NVDO Jaarbijeenkomst op 24 november a.s. in Aviodrome Lelystad, met het thema “Onderhoud ontmoet Service Logistiek”. Deze editie is een bijzondere, want we organiseren het middag- en avondprogramma in samenwerking met collegavereniging SLF én de Topsector Logistiek; een fantastische gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

 

De NVDO Jaarvergadering is toegankelijk voor NVDO-leden. Zakenrelaties, uw collega’s en andere introducees zijn van harte welkom bij het bijzondere middagprogramma en/of het jaarlijkse NVDO-Diner. Een mooie gelegenheid om uw relaties nader kennis te laten maken met onze vereniging. We beschouwen de NVDO Jaarbijeenkomst als het grootste netwerkevent van het jaar.

 
Na de Jaarvergadering ontmoeten we binnen de keten van Asset Management de “wereld van Service Logistiek”.  Ik ben er trots op u te kunnen melden dat wij de Maintenance Manager van het Jaar én de Logistiek Manager van het Jaar samen op het podium spreken. We leren van TOPspreker Stefan Verhoeven, Managing Director Miele en het totale programma wordt begeleid door Wim van Rooijen, Fountainheads.

 

Speciale dank aan de 11 participanten, die deze NVDO Jaarbijeenkomst mogelijk maakten. U ontmoet de participanten gedurende de hele dag in het Aviodrome.

 
Voor de organisatie is het van groot belang tijdig van u te vernemen of wij u deze dag mogen verwelkomen. Ik verzoek u daarom vriendelijk het inschrijfformulier voor 12 november a.s. te retourneren. Aanmelden na 12 november 2017 is niet mogelijk. Meteen na de sluitings-termijn, krijgt u van ons een bevestiging en de routebeschrijving. Alle vergaderstukken zijn te zijner tijd, maar ruimschoots voor de Jaarvergade­ring, via onze website te downloaden.

Heel graag verwelkomen wij u op 24 november a.s. en mede namens mijn collega Bestuurders, de medewerkers van het NVDO Bureau en SLF wens ik u een inspirerende dag toe!

Met vriendelijke groet,

NVDO

 
Bas Kimpel

Voorzitter

Voor meer informatie en aanmelden klik HIER.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten