Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

NS, Schiphol en ANWB stellen data beschikbaar tijdens Hackaton

Zaterdag, 14 oktober 2017 01:36
NS, Schiphol en ANWB stellen data beschikbaar tijdens Hackaton
NS, Schiphol en ANWB stellen op 17 en 18 november hun actuele data beschikbaar aan ontwikkelaars en andere dataspecialisten. Dat gebeurt tijdens de Dutch Mobility Hackaton die wordt georganiseerd in samenwerking met startup incubator UtrechtInc. De IT-specialisten worden uitgedaagd om deze informatie te analyseren, combineren en visualiseren tot nieuwe innovaties. De hackathon wordt georganiseerd in samenwerking met startup incubator UtrechtInc.
De ANWB, Schiphol en NS verzamelen dagelijks steeds meer informatie. Deze data stellen zij tijdens de Dutch Mobility Hackathon beschikbaar. De ontwikkelaars en dataspecialisten krijgen de opdracht om twintig te vertalen en suggesties te doen voor vernieuwing en verbetering van de dienstverlening van de drie organiserende partijen.

Innovaties
Met ondersteuning van experts werken teams van developers, marketeers, designers, data scientists en mobility-experts tijdens de Hackaton 24 uur aan innovaties voor smart mobility in Nederland. Daarbij valt te denken aan oplossingen voor files, vliegvertragingen, locatiebepaling van auto’s, pech onderweg, verkeersveiligheid, treinstoringen en routebepaling.

Tijdens de finale op zaterdag beslist een jury welke teams de prijzen verdienen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via https://www.utrechtinc.nl/dutchmobilityhackathon/ 
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten