Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Leergang Asset Management succesvol afgesloten

Woensdag, 05 juli 2017 01:59
Leergang Asset Management succesvol afgesloten

Eind juni is de voorjaarseditie van de Leergang Asset Management afgesloten.
Tijdens de roundup dag was de leergang te gast bij Corbion in Gorinchem, waar ook een actuele case werd gepresenteerd die tijdens de training is uitgewerkt. Naast deze case zijn door de verschillende deelnemers ook een aantal andere actuele cases op het gebied van risicoanalyse, LCC, restlevensduuranalyse en RAMS uitgewerkt en gepresenteerd. Tevens is er aandacht geschonken aan de wijze waarop aanpak en cases kunnen worden ingebed in de organisaties van de deelnemers.

Het programma van de leergang bestaat uit zes dagen waarin technisch bedrijfskundige onderwerpen worden afgewisseld met praktisch toepasbare cases en onderwerpen ter versterking van de sociale aspecten. De human factor speelt een belangrijke rol bij de implementatie en borging van Asset Management binnen de organisatie. De zevende dag is de afsluitende round up dag.

De leergang is vanuit het “action learning” principe opgezet, de onderwezen theorie wordt met oefeningen en praktijkcases ondersteund. Resultaat van deze opdracht vormt aan het eind van de leergang een leidraad die kan fungeren voor invoering en borging van Asset Management binnen de eigen organisatie.

De NVDO en haar partner Traduco wensen de gecertificeerden veel succes bij de verdere stappen op het vakgebied Asset Management!De volgende cursisten (van links naar rechts) hebben deelgenomen aan leergang
Edwin Kooijman (NV Slibverwerking Noord Brabant), Chris de Graaff (RET), Karel Snijders (NV Slibverwerking Noord Brabant), Bert Post (GMB Civiel BV), Oleg Borisov (Gasunie Transport Services BV), Nico Groen (docent Traduco Asset Management), René Rieken, (Veiligheidsregio Gelderland-Zuid), Ton Driessen (Océ Technologies), Koen Janssen (Witteveen+Bos), Jan Claes (VARO Energy Tankstorage BV), Henk van Vugt (Corbion), Leon Reijmer (Witteveen+Bos), Martin Loeve (gastdocent Delta Change Management). Afwezig: Wesley Wiertz en Chris Maas (allebei Teva Pharmachemie)

De volgende Leergang Asset Management start op 11 oktober 2017. Voor meer informatie over het programma en de kosten klikt u HIER.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten