Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Duurzaam hoofdkantoor en dc van Eosta

Vrijdag, 25 augustus 2017 08:54
Duurzaam hoofdkantoor en dc van Eosta
Eosta, distributeur van biologische groente en fruit, bouwt samen met VolkerWessels Vastgoed en VolkerWessels Logistics Development een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum in Waddinxveen. Het gebouw is ontworpen door Thomas Rau en wordt voorzien van verschillende duurzame elementen. Eosta bouwt het nieuwe pand van 19.500 vierkante meter met het oog op de snelle groei die het bedrijf doormaakt. In het gebouw wordt de werkwijze van de distributeur, die focust op transparantie en ecologische en sociale duurzaamheid, weerspiegeld.


Zonne-energie en ledverlichting
Zo krijgt het kantoor een open opzet. Verder bestaat de ambitie om zonnepanelen te plaatsen voor de opwekking van energie en krijgt het pand uitsluitend ledverlichting.Daarnaast vangt het dak regenwater op voor hergebruik in de omliggende kassen van tuinders. Naar verwachting wordt het project halverwege 2018 opgeleverd.

Duurzaam vastgoed
“Wij zijn trots dit duurzame project te mogen realiseren”, zegt Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed. “De ambities van Eosta sluiten naadloos aan bij onze ervaring als duurzame en innovatieve ontwikkelaar.” Eosta gaat het hoofdkantoor en distributiecentrum voor een periode van minimaal vijftien jaar huren van eigenaar Elof European Logistics.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten