Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

BAM renoveert monumentaal hoofdkantoor Shell

Zaterdag, 01 juli 2017 04:54
BAM renoveert monumentaal hoofdkantoor Shell

BAM gaat het monumentale hoofdkantoor van Shell in Den Haag renoveren. Dat heeft het bouwconcern bekendgemaakt, zonder een aanneemsom te vermelden. Honderd jaar geleden bouwde de rechtsvoorganger van BAM het gebouw.
 

De grootschalige renovatie omvat onder meer de vervanging van alle technische installaties en kozijnen. De uitvoerende werkzaamheden starten begin 2018. Eind 2019 moet het werk worden opgeleverd. BAM zal “vernieuwende kennis toepassen op het gebied van energie-efficiency en klimaatbeheersing en richt zich daarbij doelgericht op het welzijn van de gebruikers van het kantoor”, laat het bedrijf weten.

Het gebouw van de Carel van Bylandtlaan in Den Haag dateert uit 1917 en is een van de oudste Shell-kantoren in Nederland. De gebroeders Van Nieukerken ontwierpen het pand. Daarbij lieten zij zich inspireren door de renaissance en het zeventiende eeuwse Hollandse classicisme.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten