Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

BAM en Honeywell innovatiepartners Amsterdam ArenA

Maandag, 06 maart 2017 01:09
BAM en Honeywell innovatiepartners Amsterdam ArenA

Onderdeel van de overeenkomst vormt de aanleg van een nieuw gebouwmanagement-systeem voor het management van de technische systemen in het stadion. 

Met behulp van sensoren verzamelt dit gebouw­management­systeem data van de aangesloten apparatuur, die door BAM en Honeywell zullen worden geanalyseerd. Op basis van data-analyse worden storingen vroegtijdig gedetecteerd, zodat onderhoud kan plaatsvinden voordat overlast ontstaat. De systemen maken de Amsterdam ArenA tot een ‘flagship’ op het gebied van ‘data driven operation’, waarbij preventief, protocollair onderhoud plaats maakt voor predictief (voorspelbaar), datagestuurd onderhoud.

BAM Bouw en Techniek zal als hoofdaannemer voor alle techniek, met behulp van het nieuwe systeem, een kostenreductie realiseren voor het energieverbruik, onderhoud en facility management van het stadion. Honeywell levert en plaatst meet- en regelapparatuur en sensoren in het gehele stadion, inclusief de eerste fase van de nieuwbouw. Beiden treden gezamenlijk toe als strategisch partner tot de Amsterdam Innovation Arena voor een periode van tien jaar. Zij zullen actief deelnemen aan dit innovatieplatform, waar met andere partners nieuwe technieken, producten en processen op hun praktische haalbaarheid worden getoetst en geïmplementeerd.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten