Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Asset Manager Techniek

Vrijdag, 18 augustus 2017 08:49
Asset Manager Techniek

Werken bij de Efteling als Asset Manager Techniek of Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde ?
Het voortbestaan van al het moois in de Efteling gaat niet vanzelf! Er komen geen kaboutertjes aan te pas. Daarom zoekt de Efteling voor de afdeling Planning & Beheer een Asset Manager Techniek en een Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde
  

Asset Manager Techniek
Als Asset Manager Techniek ben je verantwoordelijk voor de prestatieafspraken van de aan jou toegewezen assets. Binnen je rol bewaak je het evenwicht tussen de gewenste prestatie, de gastbeleving, de onderhoudskosten en het beheersen van risico’s. Daarnaast waarborg je de continuïteit van de Wereld van de Efteling. Deze wereld bestaat uit gebouwen, attracties, groen en installaties.

 
 
Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde
Als Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de (meerjaren) onderhoudsplannen, maak je storingsanalyses, doe je verbetervoorstellen en (her)schrijf je manuals voor de diverse assets binnen de Wereld van de Efteling. Daarnaast ondersteun je het onderhoudsproces met jouw kennis en kunde. Het toetsen en bijstellen van de onderhoudsconcepten middels de PDCA-cyclus is een vast onderdeel van je werkpakket. Naast het opstellen zorg je ervoor dat de onderhoudsplannen verwerkt worden in het onderhoudsbeheersysteem.

 
 
Kwaliteiten
‘Betovering’ is hét sleutelwoord van de Efteling. Je bent gastgericht en betrouwbaar naar zowel je collega’s als de gasten. Voor zowel de functie van Asset Manager Techniek als de functie Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde is het van belang dat je communicatief vaardig bent en dat je goed kunt samenwerken, je bent een spil binnen de organisatie. Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden en ben je resultaatgericht.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website: www.efteling.com/werken-bij. Graag in jouw brief aangeven dat je via NVDO solliciteert. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op via PSA@efteling.com. We kijken uit naar jouw reactie!

Aan de mooiste sprookjes werk je zelf!

 

Onderwerpen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten