Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Arla investeert 12 miljoen in uitbreiding capaciteit

Vrijdag, 21 april 2017 12:13
Arla investeert 12 miljoen in uitbreiding capaciteit

De Zweeds-Dense zuivelcoöperatie Arla investeert 12 miljoen euro in een kwaliteitsverbetering in zijn melkfabriek Akafa in het noorden van Denemarken. Daardoor kan in deze fabriek vanaf augustus 2018 naast poedermelk ook zuigelingenvoeding geproduceerd worden. De investering is in lijn met het streven van Arla om een van 's werelds toonaangevende zuivelondernemingen binnen de categorie kindervoeding te worden. 


"We zien een groei met dubbele cijfers in onze wereldwijde verkoop van zuigelingenvoeding, en we verwachten dat deze groei in de komende jaren doorzet als gevolg van de stijgende vraag,“ zegt Group Vice President Henrik Andersen, hoofd van Arla Foods Ingredients. De grootste markten voor Arla's zuigelingenvoeding zijn China, Zuid-oost Azië, Latijns Amerika en Europa.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten