Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

Amstelveenlijn gegund aan VolkerWessels-trio

Zaterdag, 08 april 2017 10:56
Amstelveenlijn gegund aan VolkerWessels-trio
De vernieuwing van de Amstelveenlijn is definitief gegund aan Vital, een samenwerkingsverband van de VolkerWessels-bedrijven Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail en KWS. De aanneemsom bedraagt ruim 135 miljoen euro.


Het contract voor de ombouw van sneltram 51 tot een hoogwaardige tramverbinding tussen station Amsterdam-Zuid en Amstelveen Westwijk, is deze week ondertekend door de Vervoerregio Amsterdam en de aannemer.

Dit en volgend jaar zal worden gebruikt voor de voorbereidende werkzaamheden, waaronder het verwijderen van groen en het verleggen van kabels en leidingen. Begin 2019 wordt dan gestart met de aanpassing van drie kruispunten. De piekperiode wordt voorzien in de zomer van dat jaar. In de loop van 2020 zal de nieuwe lijn worden getest, waarna deze tegen het einde van dat jaar in gebruik zal worden genomen.
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten