Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

9 maart 2018: NVDO Kring West over 'Duurzaam Asset Management Eigenaren' bij Stadion Galgenwaard

9 maart 2018: NVDO Kring West over 'Duurzaam Asset Management Eigenaren' bij Stadion Galgenwaard

De NVDO Kring West nodigt je van harte uit op vrijdag 9 maart a.s. voor een bijzonder interessante bijeenkomst bij het Stadion Galgenwaard in Utrecht

 

 

“Duurzaam Asset Management Eigenaren”

 

Tijdens deze  interessante middag wordt een aantal uitbestedingsstrategieën toegelicht vanuit de keten van  Asset Management. Uiteraard is er uitgebreid ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

 

De volgende sprekers delen graag hun kennis met u!

 

Dik de Weger, Rijkswaterstaat

Duurzaam Asset Management begint bij de aanbesteding

Opdrachtgevers zoals RWS worden uitgedaagd om milieuvriendelijke oplossingen en materieel in te zetten. De sector pakt de uitdaging enthousiast op en wil graag aantonen goed bezig te zijn met bijvoorbeeld het terugdringen van CO2-emissies. Dit heeft er onder meer toe geleid dat de meeste (grotere) bouwbedrijven  inmiddels op het hoogste niveau van de CO2-prestatieladder zijn gecertificeerd.

 

HOMIJ Technische Installaties

“Verduurzamen Stadion Galgenwaard”

Op het dak van het stadion Galgenwaard realiseerde HOMIJ de technische infrastructuur voor 3.380 zonnepanelen met een opbrengst van 817.000 kWh per jaar. Dat is genoeg om het stadion energieneutraal te maken en daar  bovenop 300 huishoudens een jaar van energie te voorzien.

 

Gabby van der Meer, Directeur PVM

“Duurzaamheid als één van de corporate values”

Asset Management of risicogestuurd beheer en onderhoud is geen hype meer, maar staande praktijk.  Organisaties benoemen daarbij het aspect ‘duurzaamheid’ als één van de corporate values. Het lijkt lastig om dit concreet te maken, maar aan de hand van goede voorbeelden uit de praktijk laat Gabby zien dat het kan en hoe je dat doet.

 

U krijgt deze middag ook een fantastische rondleiding!

 

Tijd:                          13.00 uur ontvangst

Aanvang:                 13.15 uur door de dagvoorzitter

Einde:                         18.00 uur met netwerkborrel

Maximaal aantal deelnemers:  45 (toekenning van een deelname plek geschiedt op volgorde van inschrijving)

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten