Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

5 april 2018: Jong Professionals Verenigd Festival

5 april 2018: Jong Professionals Verenigd Festival
Op 5 april 2018 worden jong professionals van de NVDO, Bouwend Nederland, Young TVVL, Uneto-VNI, FMN gefaciliteerd met alweer de vierde editie van het JPV Festival.

Het is nog ver weg, maar we vragen alvast je aandacht voor de 4e editie van het JPV Festival. Dus zet hem vast in je agenda! Hou voor meer informatie de website van Jong Professionals Verenigd in de gaten.

Alvast je deelname reserveren? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier!

Om dit festival beter te maken dan de vorige willen we graag jouw input ontvangen. We organiseren deze dag ten slotte voor jou en je collega professionals.
Vul deze korte vragenlijst in en laat ons weten wat jij belangrijk vindt en hoe wij jou kunnen helpen om jezelf nog verder te ontwikkelen.

5 redenen om dit festival niet te missen!
1. je leert andere creatieve en leergierige professionals kennen
2. je krijgt inzicht in relevante technologische en maatschappelijke ontwikkelingen
3. je vergroot de mogelijkheden voor carrière en ambities
4. jij bepaalt waar je naar wilt luisteren of wat je wilt beleven
5. inspiratie voor een vliegende start van het nieuwe jaar


Toegang tot het festival is gratis voor leden van de genoemde brancheverenigingen. Bij een afmelding na 29 maart wordt er een no show factuur van €100,- excl. btw in rekening gebracht. Ook deelnemers die geen lid zijn van een van de verenigingen kunnen voor een bedrag van €245,- excl. btw een kaartje kopen of de keuze maken om lid te worden. Mocht je interesse hebben in een lidmaatschap neem dan contact met ons op!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten