Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

19 september 2017: NVDO tijdens TIV over 'Operational Excellence en Nieuwe Technologieën'

19 september 2017: NVDO tijdens TIV over 'Operational Excellence en Nieuwe Technologieën'

De NVDO presenteert met trots haar aanwezigheid tijdens de

Technische Industriële Vakbeurs (TIV)

19, 20 en 21 september 2017 van 13:00 tot 21:00 uur

Evenementenhal Hardenberg

 

Het thema van deze Vakbeurs is

'Food Industry en Smart Industry'

Op 19, 20 en 21 september 2017 start TIV: dé vakbeurs voor de maakindustrie. Tijden veranderen waardoor TIV haar deuren de komende editie opent met een compleet vernieuwd concept. Bent u klaar voor een nieuwe markt, een groter publiek en meer innovatie? Dan is TIV de vakbeurs voor u!

 

Tijdens de Vakbeurs verwelkomt de NVDO u bij standnummer 143.

 

Het programma op dinsdag 19 september;

 

Tijd:                        14:30 tot 15:30 uur

Van:                           MaxGrip B.V.

Door:                      Marcel Morsing

'Operational Excellence en Asset Management' Wat zijn je belangrijkste Assets? Niet de mensen, maar de juiste mensen zijn belangrijk!

                                  

Tijd:                          16:00 tot 17:00 uu

Van:                          Ecolab

Door:                     Dolf van den Berg

De wereld verandert snel, afstanden worden minder als grenzen gezien. Nederland is nog steeds een van de grootste voedingsproducenten ter wereld en dat willen we ook zo houden. Kunnen we voldoen aan de vraag van de consument naar dagverse producten zoals kant-en-klaarmaaltijden, gesneden groenten, vruchtensappen en zuivel? Hoe borgen we de product- en procesveiligheid? Kunnen we de traditionele hitte behandelingstechnieken zoals pasteurisatie vervangen door nieuwe technologieën? Sluit de  wet- regelgeving wel aan bij de snelle technologische ontwikkeling? Hoe beantwoorden we de toenemende vraag naar proces- en producthygiëne? Kortom waar liggen de  uitdagingen voor de Food & Beverage sector in 2020?

 

Let op! Bij uw inschrijving verzorgt de NVDO ook meteen uw registratie als beursbezoeker.

Graag bij uw aanmelding vermelden (in het veld opmerkingen) bij welke presentatie(s) u aanwezig bent. Alvast bedankt!


Sfeerimpressie TIV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten