Bekijk desktop versie

 4856

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse...

Lees verder

19 april 2018: Impact van de Human Factor tijdens Maintenance Gorinchem

19 april 2018: Impact van de Human Factor tijdens Maintenance Gorinchem

De NVDO presenteert met trots haar aanwezigheid tijdens Maintenance, Evenementenhal Gorinchem en nodigt je van harte uit voor de inspirerende sessies “Impact; Human Factor”
 

10.30-11.00 uur; “Techiek en de human factor”

Nico Castelijn, M&R FM Manager Aspen Oss

Hoe hebben zij een verviervoudiging van de productiecapaciteit in de afgelopen 2 jaar tijd ook weten te combineren met een verbetering van processen? Waarom zou je tijdens het ontwerp van een nieuwe productielijn al over je onderhoud nadenken? Tijdens de sessie gaat Nico in op techniek en de human factor.

 

 

11.00-11.30 uur; “Opzetten van een competentieprofiel”

George Brown, Onderwijskundig adviseur K&E

Concept en methodieken: Hoe bepaal je welk vakmanschap nodig is en hoe maak je een bedrijfsprofiel voor competenties? Wie zijn belangrijke spelers om erbij te betrekken en waarom? Zelf een compentieprofiel maken.

 

 

Evenementenhal Gorinchem is van 17 t/m 19 april 2018 hét netwerk- en kennisplatform voor alle spelers uit de industriële onderhoudsbranche. Tijdens de beurs worden de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, inspectie, reparatie, industriële software en IT, plantbeheer,  efficiency consulting, productieveiligheid, technische planning, meet- en controle technologie, hydrauliek, pneumatiek en aandrijving gepresenteerd.

 


Bezoek ook de NVDO-stand I06.


Let op! Bij uw inschrijving verzorgt de NVDO ook meteen uw registratie als beursbezoeker.

 

Graag bij uw aanmelding vermelden (in het veld opmerkingen) bij welke presentatie(s) u aanwezig bent. Alvast bedankt!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten